Bibliothecarissen gone wild

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Welkom op maandag, de wekelijkse podcast website.com.au ‘s die kijkt naar de grote verhalen in de Australische IT-gemeenschap Patch.

Op deze week de voorstelling kijken we naar de aankoop Fujitsu’s van Kaz van Telstra en wat het betekent voor de overheid contracten, leraren en bibliothecarissen hebben de NSW Ministerie van Onderwijs web filtering systeem bekritiseerd, en Crown copyright maakt het weer in het nieuws opnieuw met Railcorp dreigen met een Sydney softwareontwikkelaar met juridische stappen over een spoorboekje iPhone-applicatie.

We kijken ook naar Cisco het oppakken van een contract $ 13.800.000 aan video-conferencing voor de federale overheid in te zetten, de lokale impact van de wereldwijde ontslag SAP, en onderzoekt de gemiddelde Australische IT salaris.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer