Inbox door Gmail voegt bijgewerkt Snooze functies

Inbox, steek Google bij het opknappen van e-mail als wij die kennen, is het krijgen van een aantal bijgewerkt Snooze functies die zijn ontworpen om e-uitstel nog intuïtiever te maken.

Gebruikers kunnen nu kiezen om e-mails weg te duwen totdat ‘Later deze week’ en ‘Dit weekend.

Inbox is nog een relatief jong toepassing in het systeem van Google-producten, zodat het internet gigant lijkt te benadrukken van feedback van gebruikers zoals het uitrollen van nieuwe functies.

In een blogpost, Google zei dat de zeer gevraagde Snooze tijden kan ook worden aangepast, wat betekent dat gebruikers kunnen Inbox ingesteld om hun eigen agenda volgen als ze moet gebeuren om niet-traditionele weekend te volgen. Een soortgelijke mogelijkheid bestaat al om ‘s ochtends keer de voorkeur.

Duttende e-mails is geweldig, want het helpt je concentreren op wat je nu moet doen in plaats van wat je kunt uitstellen tot later “, zegt Google-software engineer Michael Landry in de post.” Vanaf vandaag, Snooze krijgt een nieuwe look en twee keer -Saving verbeteringen – al op basis van uw feedback.

Google onlangs ook nog een kaart aanpak van zoekopdrachten in de Inbox-app. Het doel van de functie is te antwoorden op vragen zoeken op het ontleden van diverse gesprekken en naar voren brengen van de gegevens te leveren.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september