Microsoft begint software fraude campagne

Microsoft heeft een campagne in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd in een poging om het gebruik van valse en andere software zonder licentie te snijden in organisaties.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Keep it real ziet Microsoft voert een reeks educatieve rondleidingen in het hele land, waarin hij zegt dat het zal “onderwijzen klanten over hoe om legitieme software te kopen”. Het zal krantenadvertenties en seminars te gebruiken om naar huis te rijden dit punt.

De software gigant zal zich ook richten op de online retail en veilingsites, die een populaire bron van illegale software kan zijn.

Michala Alexander, die aan het hoofd van Microsoft’s strijd tegen illegale software, zei Microsoft wil voor het uitschakelen van de computer leveranciers die één gelicentieerd exemplaar van Windows of Office te installeren op meerdere pc’s. “Een klein aantal IT-leveranciers zijn op dit moment zetten de klanten het risico van ongewild runnen van illegale software”, zei hij. “Microsoft zal niet tolereren dat illegale kopieën van de software wordt verkocht.

Microsoft vertoonden sommige van zijn voorgestelde reclame voor keep it real op donderdagochtend, tijdens een evenement in Londen. Een stuk gericht op een eBay-handelaar dat Microsoft zegt dat werd gedwongen om “aanzienlijke schade” te betalen na de verkoop van nagemaakte exemplaren van de software online.

“Dit is niet alleen een zachte misdaad. Er zijn banden met de georganiseerde misdaad, en raakt de economie”, zegt Alistair Baker, managing director van Microsoft UK.

Microsoft hoopt om het algehele niveau van Windows piraterij in de UK te snijden met 5 procent, zoals gemeten door middel van haar Genuine Advantage-programma, waarmee gebruikers te controleren of ze actief zijn geautoriseerd versies van Microsoft-producten.

de website UK gemeld in september 2005 dat Microsoft’s Britse partners in toenemende mate bezorgd over de hoeveelheid nagemaakte en illegale software wordt verkocht in het Verenigd Koninkrijk waren. Dit kwam nadat Microsoft werd geopenbaard aan de meest vervalste tech merk in de wereld.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen