Verlies nooit uw sleutels: Hoe klein trackers zijn het maken van alledaagse voorwerpen slimmer

Apparaten zoals de TrackR maakt het veel makkelijker om verloren voorwerpen te vinden.

Voor de laatste paar jaar hebben we al tagging onze tassen en rugzakken en portemonnees met Bluetooth Low Energy (BLE) trackers van TrackR.

Net als de andere BLE trackers, zijn TrackR apparaten werden steeds kleiner – de laatste is de grootte van een grote munt – en ze vormen een-crowd sourced anoniem netwerk, dus als de tas die ik achterlaat is de buurt van uw tracker, kan ik zien waar het is op de smartphone app en terug voor gaan (ervan uitgaande dat ik miste het alarm als ik liep weg van het). Een groot voordeel van TrackR opzichte van de andere apparaten is de vervangbare batterij. Het andere is dat het een SDK Works met TrackR programma, zodat het kan deel uitmaken van een groter systeem.

TrackR werkt aan die zich met de integratie met de Amazone Echo, vraag Alexa (vanaf uw telefoon als je niet naast je Echo) “Waar zijn mijn sleutels?” en zolang je de TrackR hebt getagd op uw toetsen als het bijhouden van uw sleutels en zet de $ 39 TrackR Atlas gateway in uw keuken, Alexa antwoordt: “uw sleutels zijn in de keuken.”

U kunt zelfs trekken uit een plattegrond van uw huis, zodat u kunt zien waar al uw bijgehouden apparaten zijn beland.

Sommige modemerken zijn ook aanmelden; Mezzi en Royce Leather bouwen TrackR in portefeuilles. Als het je pen die u zoekt, zou je niet de moeite zetten een tracker op dat, zelfs als het een dure pen, omdat er iets bungelend uit het einde van de pen wordt zeer snel irriteren. Cross bouwt TrackR technologie in haar Peerless pennen direct, dus je kunt de gaten te houden op uw $ 600 pen (ik zou graag zien dat Microsoft zet het in de Surface pennen, die al Bluetooth en een batterij).

Coderen van uw camera tas of uw laptoptas is zulk een no-brainer dat HP een deal met TrackR heeft gedaan en zet tags op de nieuwe Executive lijn van laptoptassen.

Interessant is dat deze zowel een zak om de TrackR in zip – want als het bungelend aan de buitenkant een dief kon gewoon unclip het en zet het in een bak omdat ze het hoofd af met uw tas – en een RFID-blokkerende pocket (bekleed met een metalen gaas een kleine kooi van Faraday) om NFC credit cards of de fob die je krijgt in het kantoor krijgen gescand door een zakkenroller stoppen te maken. Gaan voor een sollicitatiegesprek of een vertrouwelijke vergadering? Wilt u misschien de TrackR te verplaatsen in die zak voor de middag.

Putting het bijhouden van tags op laptops op grote schaal wordt het interessant voor het bedrijfsleven, en je kunt alles taggen, dit is een mobiele asset management systeem dat uw kantoor en de wereld daarbuiten kan dekken. U kunt uw printers op het netwerk, maar soms is het handig om te weten als ze niet in de kamer je verwachten dat ze om te vertoeven en als iemand leent een 4k-monitor van het bureau van een collega terwijl ze op vakantie, dat is goed om te weet net zo goed.

TrackR heeft een goede voorsprong hier, maar meer in het algemeen, het idee van BLE bakens op apparaten en die indoor locaties zal zeer nuttig zijn voor indoor locatie te zijn.

Toekomstige generaties, wanneer flexibele batterijen en gedrukte elektronica laat je zet een BLE baken in een sticker, laat ons volgen kleinere items, maar voor nu, na te denken over hoe nuttig het kan zijn om de apparaten die u voeren rond een beetje slimmer over waar ze maken zijn.

Lees verder

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Ik ben een cyborg nu – en jij ook, On the road met mijn Surface Pro 3; Het aanbreken van de modulaire computer; Alphabet: het Singularity bedrijf

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Meer CES 2016