Binnen de iPad Air 2

De nieuwe iPad Air 2 is uit, en één van de eerste eenheden van de band is in handen gevallen van de iFixit team.

Fysiek, de iPad Air 2 is dunner en iets lichter dan zijn voorganger, en één van de trucs die Apple heeft ingezet om dit te bereiken is om de weergave te lamineren in een enkele eenheid. Hoewel dit maakt het dunner – en een beetje sterker – het betekent ook dat er een probleem met het display zal betekenen dat de hele eenheid te vervangen.

Binnen de iPad Air 2 is een hele reeks van chips uit een aantal silicium providers

Dit is een bevestiging dat de iPad Air 2 is uitgerust met 2 GB RAM-geheugen, waardoor er nieuwe tablet meer macht om meer dingen te doen, en misschien wel de weg vrijmaakt voor functies zoals het runnen van twee apps tegelijk.

Aan de keerzijde, de demontage blijkt ook dat de iPad Air 2 heeft een kleinere batterij dan de originele iPad Air, 7,340mAh vergelijking met 8,827mAh. Terwijl Apple is erin geslaagd om weg te komen met het installeren van een kleinere batterij dankzij een betere efficiëntie, iFixit punten vroeg reviews van de tablet dat de kleinere batterij heeft geresulteerd in een real-world afname van de levensduur van de batterij.

Als u denkt aan het kopen van de iPad Air 2 met het oog op reparatie worden – iets dat iFixit denkt dat het belangrijk is om mensen – dan heb je waarschijnlijk op je geld moet houden. De tablet scoort een slechte 2 van de 10 (waar 10 is het makkelijkst te repareren). Terwijl de batterij niet is vastgesoldeerd aan de printplaat (die goed is), wordt het LCD-paneel en de glazen pui samengesmolten die de kosten van het herstellen van een gebroken scherm vergroot. Ook is het voorste paneel vastgelijmd aan het apparaat, waardoor het risico op het scherm te beschadigen, en Apple heeft veel hechtmiddel gebruikt om het apparaat samen te houden.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Apple APL1012 A8X 64-bit processor; Elpida / Micron Technology F8164A3MD 2 GB RAM (twee 1 GB chips); Murata 339S02541 Wi-Fi module, SK Hynix H2JTDG8UD1BMR 128 GB (16 GB) NAND Flash; NXP 65V10 NFC Module (zoals gevonden in de iPhone 6 en 6 Plus), Apple (Cirrus Logic) 338S1213 Audio Codec; NXP Semiconductors LPC18B1UK (Apple M8 Motion Co-Processor); Maxim Integrated MAX98721BEWV Boosted Class-versterker; Broadcom BCM5976 Digitizer Controller; Texas Instruments TI48WHXDP 343S0583; Fairchild Semiconductor FDMC 6683 en FDMC 6676BZ

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Wat goed (en slecht) met de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3; Waarom de Mac momentum gewoon kunnen starten; Apple Q4 2014 hardware verkopen: iPhone sterk, en sterkste ooit Mac kwartaalomzet; Binnen de 27-inch iMac met Retina 5K scherm, Zal uw Mac draaien OS X 10.10 Yosemite?

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7