IDG: Meer toekomstige tablet kopers zullen kiezen voor Android op iPad

Android is klaar om de iPad de verkoop in de zakelijke markt overtreffen binnen de komende 12 maanden, afhankelijk van de technologie mediabedrijf International Data Group.

Ter referentie, IDG ondervraagden 3.124 zakelijke en IT-professionals wereldwijd. Ongeveer 71 procent van de respondenten zei dat ze het bezit van een tablet, en 51 procent van die groep hebben een iPad. Maar meer first-time kopers antwoordde dat ze een Android-gebaseerde model in het komende jaar zou krijgen op 44 procent van de groep, in vergelijking met slechts 27 procent voor de iPad.

Kathryn Cave, redacteur bij IDG Connect, uitgelegd in het rapport dat BYOD gaat zwaar te spelen in deze trend.

Deze bevindingen betekenen veranderingen in het werk van mobiele verbruik en marktleiderschap in de tablet arena, “Cave voortgezet.” Ze hebben ook gevolgen voor het bedrijfsleven in opkomende regio’s, IT-beveiliging en marketeers wereldwijd.

Echter, deze bevindingen gaan scherp ten opzichte van vele rapporten vinden dat de iPad, die in het hart van de dingen is nog steeds een consumentenproduct, is de go-to-tablet in de zakelijke wereld op dit moment.

Het zou nu een beetje verouderd, maar in oktober vorig jaar, Good Technology publiceerde een rapport vastgesteld dat de iPad was de belangrijkste driver voor iOS in de onderneming ruimte. Op dat moment, iOS-tablets verluidt vertegenwoordigen meer dan 96 procent van de totale zakelijke tablet activeringen, terwijl Android goed voor ruwweg de resterende 4 procent.

Hoewel IDG’s voorspellingen zou worden geopenbaard aan waar is of niet minstens een jaar vanaf nu, lijkt het nog steeds als een hele omslag van figuren als deze die snel. Hoewel Android domineert de smartphone markt, iOS is nog steeds de onbetwiste leider. Zeker, dat kan veranderen in de komende vijf jaar, maar één jaar lijkt bijna te optimistisch of drastisch, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Toch zou de geografie de spil voor Android hier – vooral in opkomende markten, waar goedkopere Android-tablets kon echt stijgen. Bijvoorbeeld, IDG vond dat Android is de waarschijnlijke keuze voor het hoogste percentage van de toekomstige kopers in Afrika, maar de voorkeur voor een iPad was veel hoger in Noord-Amerika en Australië / Nieuw-Zeeland.

Android biedt al meer dan iOS 6, maar …; Microsoft’s prijsstelling kon Windows RT doden, Windows-aangedreven ARM-tablets; Chinese hof uitstelt iPad handelsmerk regerende voor mediation; SAP krijgt enorme wolk en uitgebreide business process boost met Ariba overname; data-explosie en big data vragen om nieuwe strategieën voor data management, back-up en herstel, zeggen experts

Zien hoe het er niet uit als Apple gaat een nieuwe iPad prijs onder $ 499 op elk moment snel, Android kon hoek opkomende markten over de hele wereld dankzij tabletten geprijsd op $ 199 en lager. Als dat het geval is, dan kunnen we zeker zien Android overtreffen iOS in de wereldwijde zakelijke tablet markt.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store