In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Apple bevestigd CNBC op donderdag zal het niet openingsweekend de verkoop van zijn nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus openbaren nadat het begint pre-orders op 9 september, een afwijking van het verleden iPhone-lanceringen.

Apple heeft zich boxed in een grote data en kunstmatige intelligentie hoek en gevallen achter de wil van Amazon en Google.

De eerste verkopen zullen worden beheerst door het aanbod, niet eisen, en we hebben besloten dat het niet langer een representatieve maatstaf voor onze investeerders en klanten, “schreef een Apple-woordvoerder.” Daarom zullen we niet langer worden vrijgeven van een eerste-weekend nummer .

In de afgelopen jaren, hebben beleggers, analisten en klanten het openingsweekend omzet aantal nauwlettend in de gaten om een ​​idee hoe de nieuwe iPhone werd gezien te krijgen. Dit jaar zou een interessant getal te zien zijn geweest, als de iPhone 7 wordt gezien als een tussentijdse update van de iPhone 6s.

Doe zo veel mensen willen dat de nieuwe iPhone-modellen in het eerste weekend dat het aantal Apple kan vervullen doet er niet toe? Of is Apple zich zorgen over iets anders?

Apple herhaalde zijn september kwartaal begeleiding op donderdag, met een omzet tussen de $ 45500000000 en 47500000000 $ geschat.

Apple kondigde de iPhone 7 en iPhone 7 Plus bij een media-evenement op woensdag. Scheepvaart op 16 september, heeft Apple een verbeterde camera, waterbestendigheid, nieuwe TouchID knop, en de algemene prestaties upgrades toegevoegd aan de iPhone lijn.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Lees dit