Intel om te beginnen met het verschepen bijgewerkt Sandy Point chipsets 14 februari

Op maandag (14 februari), Intel zal beginnen verzending bijgewerkt B3 stepping Cougar Point chipsets op te lossen de Sandy Bridge fout kondigde een paar weken geleden.

Van Intel (PDF)

Intel is het initiëren van een B2 op een betere conversie B3 voor de Intel ® 6 Express Chipsets en Intel ® C200 Series Chipsets, waar de producten van de volgende wijzigingen zal ondergaan; – Nieuwe S-specs en MM nummers voor het omzetten van producten; – Wijziging ID zal veranderen van 04h om 05h, – BIOS-update (1.1.4 Herziening van de BIOS-specificatie update en Reference, Code) – B3 stepping pakket is pin compatible met B2 stepping pakket; – Kleine metaallaag verandering van B2 naar B3 verbeteren leven slijten zonder wijzigingen om de functionaliteit of specificaties van het ontwerp

De meeste van de grote OEM’s hebben al aangegeven de plannen voor de aanpak van het probleem, maar geen van hen kan beginnen met het uitdelen van vervangende onderdelen tot Intel had de onderdelen beschikbaar.

Iemand hier een Sandy Bridge systeem? Bent u getroffen door dit probleem?

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen