M1 maakt goed op ‘gratis’ telefoon blunder

SINGAPORE – Een gemeenschappelijke glitch geconfronteerd met online verkopers zet de verkeerde prijskaartje aan goederen. Mobiele operator M1 maakte deze fout op zondag, maar in tegenstelling tot andere e-tailers, die op stumping de goederen tegen belachelijk lage prijzen hebben gedwarsboomd, is besloten om de 120 orders voor gratis telefoons te eren.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

De telefoons in kwestie zijn niet kippenvoer, hetzij. Zij waren de Samsung N200, Singapore dunste en lichtste WAP-telefoon, die hier op 10 augustus gelanceerd.

De telefoon werd aangekondigd als kost S $ 428 voor klanten die een one-jarenplan ingeschreven, en S $ 0 voor degenen die nam een ​​tweejarig abonnement. Dit is een fout opgetreden – M1 had willen geven dat het was niet beschikbaar voor de twee-jarenplan.

Voordat de glitch werd ontdekt, hadden bezoekers van de site verdwenen en vond de koopje, en het leek ook gadget en tech website hardwarezone.com, die een link naar de M1 website verstrekt. –de website Asia

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice