Nieuw partnership biedt startups de engel verbinding

Een nieuw partnerschap tussen de Australische-equity based crowdfunding platform VentureCrowd en angel investor groep Sydney Angels zal naar verwachting helpen verbinden meer lokale startups met een vroeg stadium beleggers.

Het partnerschap zal zien Sydney Angels, een groep van meer dan 70 vermogende beleggers, verwijzen lokale startups naar de VentureCrowd platform voor financiering.

Ook wordt verwacht om te helpen groeien van het aantal startups die in staat zijn om mee te doen aan de VentureCrowd platform, dat al is gebruikt om geld te pompen in bedrijven zoals Ingogo, Fame & Partners, en CrowdMobile zijn.

VentureCrowd, die wordt ondersteund door Artesian Venture Capital, beweert al ongeveer 25 partners, waaronder incubator Blue Chilli, Telstra accelerator muru-D, venture capital firma Blackbird Ventures, en Sydney-co werkruimten Fishburners en Tank Stroom Labs. Deze partner-netwerk biedt de pre-screening en selectie van startups die functie op VentureCrowd, ervoor te zorgen dat de groothandel de beleggers op het platform zijn de toegang tot fatsoenlijke deals.

Sydney Angels beheer bestuurslid David Jackson zei partnerschappen zoals die VentureCrowd heeft bevorderd in staat vroeg stadium opstarten supporters om hun gezamenlijke middelen te bundelen, terwijl ook het helpen van het minimaliseren van de uitval onder de investering ontvangers.

“Wij geloven dat meer hoofden zijn beter dan één in een vroeg stadium te investeren, dus door bundeling van onze expertise en netwerken en het werk te delen, kunnen we tot een consensus over de merites van een deal en investeringen reine te komen”, zei Jackson.

Vanuit het perspectief van Jackson’s, crowdfunding platforms zoals VentureCrowd vormen een effectieve aanvullende financieringsbron voor vroeg stadium startups.

Equity-based crowdfunding is een geweldige manier om toegang te krijgen tot een andere groep van investeerders en als aanvulling op een investering geleid door meer ervaren professionele beleggers, “zei Jackson.” Wij steunen deze investering methode als een aanvulling op bestaande, geen alternatief.

In januari, VentureCrowd investeerders gooide in AU $ 363.000 op een AU $ 3.800.000 pre-IPO subsidieronde aangevuld door mobiele crowdsourced diensten en toepassingen bedrijf Crowd Mobile.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven