Lights-op de uitgaven is dus gisteren: Dell

Als u werkt in de IT en je hebt nog niet vereenvoudigd uw infrastructuur, moet u, en snelle slim ook, volgens de directeur van Dell Australië, Joe Kremer.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

“Een groot deel van de bedrijven ofwel [vereenvoudigen van hun IT] of ze zouden moeten zijn,” Kremer vertelde de website van Australië.

Volgens Kremer, worden CIO’s beoordeeld op nieuwe IT-projecten in het kader van hun leiderschap opgeleverd. Hij geloofde dat de besteding van het IT-budget op het houden van de lichten is niet de weg vooruit.

De meeste klanten zullen u vertellen als ze echt gaan door middel van hun gegevens, vinden ze dat 70 tot 90 procent van het IT-budget gaat op enkel het houden van dingen werken, en nauwelijks gaat op innovatie.

“Als je uitgaven al uw geld houden van oude spullen werken, kun je niet doen nieuwe dingen,” zei hij.

Tussen 2002 en 2008, Dell gewerkt aan een strategie om haar wereldwijde IT-activiteiten door middel van server virtualisatie en datacenter automation vereenvoudigen vrij te maken onderhoudskosten. Dit extra geld werd vervolgens in de richting van nieuwe projecten gebracht door middel van de afdeling innovatie.

Dell’s op lange termijn kostenbesparingen project zag het bedrijf te virtualiseren duizenden servers en afsluiten van honderden ongebruikte applicaties. Sinds 2009, heeft Dell in staat geweest om stilgelegd 9000 servers met behulp van virtualisatie.

Gezien het feit dat het succes, Kremer keek naar de strategie binnen Australië dupliceren. “We hebben echt een rij hier met wat we wereldwijd hebben gedaan en het is zeer succesvol geweest,” zei hij.

“We kwamen op een punt waar 60 tot 70 procent van onze IT-budget was in onderhoud. Nu zijn we in een plaats waar meer dan 50 procent van het budget wordt besteed aan innovatie. Het is allemaal omdat we zo veel kosten heb genomen out van de rug en het terug te keren als besparingen “, aldus Kremer.

Het is het maken van al onze banen gemakkelijker.

vereenvoudiging van de strategie van Dell is in lijn met Frost & Sullivan voorspellingen, die zei dat de desktop support en server onderhoud personeel uit zal verliezen aan geautomatiseerde processen. Toch, in plaats van het maken van het personeel ontslagen als gevolg van geautomatiseerde code, Dell maakte de beslissing om personeel schuifelen over intern.

Het heeft niet geleid tot het verlaten van iedereen, als er iets, elk jaar hebben we gegroeid. Dus nu, in plaats van het werken aan wat onderhoud ding dat kan worden geautomatiseerd, ze werken aan iets dat de klant kan profiteren of op een nieuw initiatief, “zei hij.

Medewerkers worden gestimuleerd gebruik te maken van hun ervaringen uit het verleden ten behoeve van nieuwe innovatieprojecten.

“Zo hebben we stond op een aantal nieuwe servicedesks voor klanten en deze mensen zijn zeer behulpzaam in termen van het ontwerpen van het al,” zei Kremer.

Kremer zei dat Dell een paar honderd personeel had gehuurd in de afgelopen twee jaar als gevolg van de acquisities en innovatieprojecten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek