Oracle: Bedrijven tekortschieten op het draaien van data in de omzet

Big data wordt aangeprezen om veel potentiële mogelijkheden voor groei en meer winst, bieden, maar in feite het bereiken van die doelen blijkt ontzettend lastig te zijn voor veel bedrijven;. In feite zijn de meeste managers niet bereid zijn om de toenemende hoeveelheid data waarmee zij worden geconfronteerd verwerken , volgens een nieuw rapport dat vandaag gepubliceerd door Oracle;. met een gemiddelde van 86 procent hoger volume van de gegevens in vergelijking met twee jaar geleden, dat zou kunnen kloppen tot een geschatte $ 71.200.000 aan jaarlijkse inkomsten verloren als gevolg van verkeerd big data;. Leidinggevenden in de publieke sector, de gezondheidszorg en nutsbedrijven bleken het minst bereid om de gegevens zondvloed te behandelen zijn. Op een indeling schaal van “A” tot “F”, 41 procent van de executives de publieke sector, 40 procent van de gezondheidszorg kaderleden en 39 procent van de nutsbedrijven leidinggevenden geven zichzelf een “D” of “F” paraatheid cijfer;. Bovendien, de olie- en gas (22 procent) en life sciences (20 procent) industrie bleken de grootste geschatte percentage van de jaarlijkse omzet verliezen als gevolg van hun huidige data management processen;. Integendeel, communicatie, productie en detailhandel executives allemaal lijken te doen beter . Met de meerderheid van de leiders in elke groep die zichzelf een “A” rating, deze industrieën verloor slechts ongeveer 10 procent van de extra jaarlijkse inkomsten als gevolg van de groeiende data management processen;. Over het algemeen zijn de meeste managers toegeschreven verliezen voor het niet hebben van de juiste systemen om omgaan met big data, gevolgd door een beroep te doen op IT om de gegevens te verzamelen en te analyseren;. Bovendien wordt elke bedrijfstak gaat om gegevens voor haar eigen voordeel op verschillende manieren, die op maat gemaakte data-oplossingen vereist analyseren. Echter, voor bedrijven die al problemen hebben met het upgraden van bestaande infrastructuren, dat gaat budgetten nog meer op de korte termijn pijn. Maar de kosten op de lange termijn kan veel erger zijn als ze nu niet te upgraden;. Ter referentie, Oracle onderzoekers ondervraagde 333 C-level executives die Amerikaanse en Canadese bedrijven uit 11 verschillende industrieën. Deze kaderleden werden voornamelijk gevraagd welke problemen ze meestal te kampen hebben met betrekking tot het beheer van de stortvloed aan big data en hoe ze met behulp van die informatie aan de winst en groei te stimuleren; Het volledige rapport, Van Overload maximale impact. Een Industrie Scorecard op Big Data Zakelijke uitdagingen, is online beschikbaar om nu te lezen.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen