Het maakt niet uit hoe cool, telefoons zijn niet tabletten of computers. Of zijn ze?

Telefoons zijn telefoons zijn telefoons.

Het maakt niet uit hoe groot het scherm, hoeveel gegevens op uw data-abonnement, hoeveel apps die je op het, of hoeveel je denken hoe geweldig je telefoon, je telefoon is nog steeds alleen een telefoon. Terwijl u e-mailberichten kunt samenstellen op, hoeveel kun je doen voordat je willen dat je een echt toetsenbord gehad? U kunt webpagina zoekopdrachten uit te voeren op, maar hoeveel kun je uitvoeren voordat u zeggen: “Ik wou dat ik een groter scherm”?

Houd wensen. Uw wens zou uitkomen zeer binnenkort.

Grote Debat, tabletten of krachtiger smartphones – en dat is de toekomst voor het bedrijf?

Natuurlijk kun je een Bluetooth-toetsenbord aan te sluiten op uw telefoon. Ik heb het gedaan om te zien hoe het is en om te voorkomen dat het gebruik van de kleine telefoon toetsenbord. Tussen AutoCorrectie en fatfingering, ik gewoon niet het geduld hebben voor het gebruik van virtuele toetsenborden op telefoons. De drukknoppen zijn beter, maar niet veel beter.

Voor zover ik weet, zijn er geen consumenten-ready Bluetooth monitors / schermen die u kunt gebruiken met uw telefoon beschikbaar. En wat als er waren? Het zou dom om je telefoon aan te sluiten op een toetsenbord en beeldscherm lijken, zou het niet?

De Galaxy Mega is een 6,3-inch versie van de Galaxy S4 en een deel van de strategie van Samsung tapijt bom de markt met apparaten van alle schermformaten.

Het lijkt gewoon verkeerd voor mij. Misschien is het niet.

Misschien is het niet anders dan het gebruik van een All-in-one computer met een Bluetooth-toetsenbord, Bluetooth-muis en monitor met ingebouwde harde schijf en het moederbord.

Als genoeg mensen willen telefoons als mobiele computers, monitoren fabrikanten of een belanghebbende derden te gebruiken moet een monitor aangesloten telefoon houder, zodat de telefoon is verborgen, zodat niemand weet te creëren.

Deze dagen, kunt u een app op een telefoon die u op een tablet kunt installeren installeren: tekstverwerker, spreadsheet, presentatie, e-mail, surfen op internet, afbeeldingen, foto’s te bewerken, muziek, technische nutsvoorzieningen (SSH-client, RDP-client) en sociale media apps.

En bijna elke keer dat ik een app installeren op mijn tablet, de app installeert ook op mijn telefoon zonder tussenkomst, en vice versa.

Ik denk dat, gezien de kracht van de nieuwe mobiele telefoons, de form factor van uw gekozen computerapparatuur zal binnenkort een betwistbaar punt. Met andere woorden, of je nu een telefoon, een tablet, een laptop of een desktop computer zal alleen relevant zijn voor u.

Grote Debat:? Tabletten of krachtiger smartphones – en dat is de toekomst voor het bedrijfsleven, Apple op zoek naar de iPad supersize met 13-inch model, Is uw volgende telefoon op het werk een Lumia? Nokia over de manier waarop Windows Phone betekent een tweede kans bij de onderneming; 15 meest gewilde functies in de volgende iPhone, de beste Android-tablets (augustus 2013 editie); Beste Android-smartphones (augustus 2013 editie)

Desktop computers worden steeds kleiner. Mijn nieuwe Mac mini is slechts ongeveer 8 cm in het vierkant en minder dan twee duim lang. Als u zich de “pizza box” computers van de oude dagen, dit ding is een persoonlijke pan pizza. Het is volledig draagbaar – op voorwaarde dat u een monitor op elke locatie die u wilt reizen.

De monitor lijkt de huidige beperkende factor op mobiele desktop computing. Sommigen hebben gesuggereerd dat u uw tablet kunt gebruiken als een monitor. Maar ik zeg dat als je je tablet, waarom zou je nodig hebt om het te gebruiken als monitor?

Als u een toetsenbord, monitor, en misschien een muis, ik ben niet zeker dat het van belang is wat computing-apparaat dat u bent verbonden.

Het dichtst regeling om een ​​echte computer (desktop of laptop), in het mobiele apparaat ter wereld, is een tablet en een toetsenbord. Dan is het in feite een laptop of zo mijn vrouw bij het bekijken van me gebruik mijn Bluetooth-toetsenbord met mijn iPad heeft waargenomen. Ze heeft me nooit gezien met behulp van het met mijn iPhone. Ze zal nooit meer zien. Ik hoef niet om deel te nemen in de onvermijdelijke dialoog over hoe dom het is.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren

Het is niet zo gek. Het is een experiment.

En het is niet een domme experiment, hetzij.

Het is een experiment om te testen of het gebruik van een telefoon als een primaire computer apparaat is een goed idee of niet. Mijn resultaten zeggen dat het niet uit te maken.

Als u een toetsenbord, monitor, en misschien een muis, ik ben niet zeker dat het van belang is wat computing-apparaat dat u bent verbonden. De apps werken allemaal zoals verwacht. Respons is goed. Ik kan bladeren websites, SMS-berichten versturen, bestanden te bewerken, en zelfs telefoneren allemaal tegelijk *.

Bedrijven zullen moeten apparaten van gebruikers tegemoet te komen door het verstrekken van bepaalde standaard voorzieningen: monitor, toetsenbord, docking hardware of het apparaat wiegen. De inrichting brengt een gebruiker naar kantoor kunnen van dag tot dag, zodat de statische kantoor hardware moet flexibel genoeg zijn om te hechten aan verschillende gebruikers apparaten. Het grootste technologie hindernis zal de monitor zijn, omdat je zou moeten een die kan hechten aan telefoons, tablets, laptops, en diverse types draagbare computer.

Daarnaast zal Wi-Fi-connectiviteit nodig zijn omdat telefoons en tablets in het algemeen niet aan te sluiten op bekabelde netwerken. Daarom is een echte, volledig gerealiseerd BYOD-omgeving ** zal nadenken en misschien wat rules of engagement nodig.

Dit nieuwe paradigma heeft brengen een interessante vraag: Heeft de verscheidenheid van gebruiker apparaten en connectiviteit problemen creëren van een technologie raadsel groot genoeg is om BYOD te moeilijk en te duur te maken? Alleen de tijd en hardware vooruitgang zal met zekerheid zeggen.

Wat denk je? Gezien de diversiteit van de gebruiker apparaten, is BYOD eigenlijk een werkbare oplossing voor bedrijven? Zal de technologische vooruitgang te verbeteren ons vermogen om elk apparaat naar het kantoor te brengen? Praat terug en laat me weten.

* Tegelijkertijd is niet helemaal juist, omdat mensen over het algemeen monotaskers maar tegelijkertijd als een persoon kan doen door het hebben van meerdere apps open en schakelen tussen hen.

** Een omgeving die gebruikers toestaat om elke computer apparaat (telefoon, tablet, laptop, mobiel werkstation) te brengen en te genieten van volledige connectiviteit als een bruikbare werkstation.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren