Instagram begint de uitrol van twee-factor authenticatie

Facebook-eigendom Instagram is de uitrol van twee-factor authenticatie, het bedrijf bevestigde op de website, zoals de boekhouding van de 400 miljoen gebruikers aantrekkelijker te maken voor hackers om te stelen zijn geworden.

De twee-factor authenticatie is in het testen en Instagram zal geleidelijk uitrollen naar zijn mobiele apps.

Instagram zegt de authenticatie gereedschap two-factor kunt u een telefoonnummer te controleren, en dan als iemand probeert in te loggen met uw emailadres en wachtwoord, wordt u texted een authenticatie code, die ook moet worden ingevoerd om toegang te krijgen tot uw account.

TechCrunch eerste brak het nieuws.

Verschillende bedrijven bieden soortgelijke twee-factor authenticatie, waaronder Google, Microsoft Azure, Facebook, Snapchat, en vele anderen. Het is uitgegroeid tot de normale, omdat het voorkomt dat hackers met slechts een e-mail en wachtwoord in om in te loggen, die kunnen worden verkregen uit een phishing scam.

De twee-factor authenticatie functie komt na Instagram vrijgegeven meerdere accounts schakelen eerder deze maand.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond