Lenovo Moto Maker te starten in China

Om haar strategie om een ​​”customer strategische transformatie” leveren kickstart, heeft Lenovo de beschikbaarheid van Moto Maker online design studio in China aangekondigd.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Moto Maker zullen klanten de kans om hun Moto X smartphones aanpassen van de voorkant kleur, rug kleur en grootte van het geheugen te geven.

Moto Maker werd aanvankelijk gelanceerd in de VS in november 2013 opgericht door middel van partnerschappen met alle grote draadloze carriers.

Lenovo Australië en Nieuw-Zeeland managing director Matt Codrington had gezegd dat het slechts een kwestie van tijd voordat Australië zal ook te zien de komst van de Moto Maker.

Hij zei dat als het bedrijf van plan om zich te concentreren op het uitbreiden van haar e-commerce winkels, want er zijn nog maar zes online winkels wereldwijd, en dat de voordelen van het maken van Moto Maker beschikbaar zal zijn geslaagd relaties met telco’s verbeteren, en daarom geven het bedrijf een grotere gelegenheid om zijn positie in de markt van mobiliteit te versterken.

In feite, Lenovo kondigde dinsdag dat het van plan is twee nieuwe producten onder zijn mobiliteit portfolio twee keer per jaar te lanceren, en laat verfrist kwartaal van zijn e-commerce winkels als een manier om marktaandeel te groeien tussen de merken Lenovo en Motorola. Het bedrijf zei ook dat er plannen zijn om samen te werken met de lokale vervoerders om agressief te richten op gebruikers die migreren van 3G naar 4G-netwerken.

Naast de lancering van Moto Maker, heeft Lenovo ook vrijgegeven Moto X, Moto X Pro, en Moto G voor online aankoop in China.

Disclosure: Aimee Chanthadavong reisde als gast van Lenovo.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië