MobileTechRoundup show # 245; Tabletten, RIM en Mango

Luister hier (MP3, 57,6 MB, 66 minuten)

Abonneer u op de show met deze link (RSS)

Het is misschien de zomer, maar dat betekent niet dat de mobiele nieuws vertraagt ​​en in MobileTechRoundup show # 245 Kevin en ik hebben net iets meer dan een uur praten over nieuwe tablet van Acer, de BB PlayBook, de nieuwe BB smartphones van RIM, het touchpad, en Windows Phone Mango. U vindt een aantal voorspellingen van de toekomst, gedachten over het verleden horen, en meer in deze laatste show.

Laat het me weten als u nog onderwerpen die u wilt dat wij te dekken op een toekomst laten zien en zorg ervoor om samen met ons te leven elke week op Ustream. We vinden het erg nuttig om deelname van het publiek waar wij uw vragen over de show live-kunnen aanpakken en hebben een aantal fantastische deelnemers met ons mee elke week te hebben.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare