Op zoek in een ander licht

Ik heb een vreselijke aandachtsspanne en dus ik zuig bij het lezen van boeken, vooral romans. Ik ben alleen goed in het lezen van tijdschriften en kranten, die nogal ironisch voor een kerel die woorden snaren voor het leven kunnen zijn;. Hoewel het altijd een strijd voor mij om af te lezen van een boek is geweest, er zijn gevallen toen ik merk dat ik het kopen van een in de boekhandel na het bekijken van de eerste paar pagina’s of als ik hoor van iemand dat het een goed te lezen;. de laatste drie boeken die ik heb gekocht, interessant, zijn allemaal non-fictie. Yep, ik ben niet echt een fan van deze fantasy boeken die onlangs zijn gemaakt in blockbuster films;. Een gemene deler in de boeken die ik heb gekocht is dat ze allemaal zijn geschreven, of op zijn minst mede-geschreven, door journalisten. “The World is Flat” werd geschreven door The New York Times columnist Tom Friedman, ‘The Tipping Point “door de voormalige Washington Post verslaggever en New Yorker personeel schrijver Malcolm Gladwell, en’ Freakonomics ‘is mede geschreven door The New York Times schrijver Stephen Dubner; They”re alle boeiende, ongecompliceerd, interessante, en vooral, op basis van de realiteit. Het is duidelijk dat hun achtergrond als journalisten speelde een groot deel in het maken van hun werk relevant en makkelijk te begrijpen. (Nu weet je waarom ik altijd mezelf te beschrijven in deze blog als een journalist.); Wat maakte hen best-sellers, naar mijn mening, is het feit dat deze boeken presenteerde een nieuwe manier van denken, een ander perspectief in het kijken naar gewone dingen. Met de titel alleen al Friedman’s boek voorzien van een uniek uitzicht in het verklaren van de outsourcing trend vegen van de wereld. “Het omslagpunt”, daarentegen, presenteerde “een nieuwe manier om te begrijpen waarom veranderen vaak gebeurt zo snel en onverwacht afspelen als ‘, zoals de auteur zegt. ‘Freakonomics’, ondertussen, provocerend “onderzocht de verborgen kant van alles.”; Wat is precies mijn punt hier? Nou, het is belangrijk voor ons, met name voor de lokale IT-industrie, om altijd een frisse kijk in het kijken naar dingen. Voor de Filippijnen, is het essentieel vernieuwend in de manier waarop het land voert haar bedrijf te zijn, vooral in de ultra-competitieve BPO veld. Kortom, ik zou zeggen dat we altijd moeten proberen om nieuwe wegen in te slaan. Dit is misschien wel bijzonder geschikt nu dat we op het punt in te luiden een nieuw jaar. Gelukkig Nieuwjaar, iedereen;. Industry bijwerken; Na een korte sabbatical die hem meenam naar zijn vaderland India en Nepal, onder andere landen, Maulik Parekh, voormalig general manager voor de Filippijnen van call center operator TeleTech, formeel terug in het land als de nieuwe president en CEO van Canonical Global Solutions;. SPi Global Solutions is een bedrijf dat resulteerde in de fusie van call center stevige ePLDT Ventus en data outsourcing operator SPi Technologies. Het is eigendom ePLDT, die op zijn beurt, is een volledige dochteronderneming van de Filippijnse Long Distance Telephone Company (PLDT). Het bedrijf beweert dat het heeft meer dan 14.000 werknemers in de VS, Europa, de Filippijnen, India en Vietnam.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek