Telefoons met SMS buurt van Singapore lancering

Vaste-lijn telefoon gebruikers in Singapore zal binnenkort in staat zijn met elkaar te communiceren over de Short Messaging Service (SMS) platform. Met behulp van een speciale telefoon die een LCD-scherm (liquid crystal display) bedieningspaneel, kunnen gebruikers componeren, verzenden en ontvangen van SMS-berichten, net als hun mobiele telefoon tegenhangers. Vaste telefoonaansluiting zullen ook in staat via SMS met de gsm-gebruikers te communiceren.

De telefoon zal beschikbaar zijn in juli in Singapore Telecommunications (SingTel) winkels. Volgens bronnen, het Duitse Siemens is een van de leveranciers van de SMS-enabled telefoon. De service is momenteel beperkt tot SingTel klanten. Echter, het bedrijf is in gesprek met MobileOne, StarHub Mobile en Virgin Mobile te strijken interconnectie informatie, zei SingTel woordvoerder Chia Boon Chong.

Irene Tham gemeld uit Singapore.

Om het volledige verhaal te lezen, bezoek Azië.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice