HP printer te combineren, PC groepen in gezelschap herschikking

HP zal aankondigen later vandaag een bedrijf herschikking, die haar Imaging and Printing Group (IPG) zal bewegen, onder zijn PC maken van Personal Systems Group (PSG), bronnen vertelde AllThingsD.

Het is ook van mening dat Vyomesh Joshi, executive vice-president van de drukkerij-groep, het bedrijf zal verlaten. Het is wel verstaan ​​dat de gecombineerde eenheid om de huidige executive vice-president van de PC maken groep, Todd Bradley zal rapporteren.

Vorig jaar, onder leiding van de toenmalige chief executive en voorzitter Léo Apotheker, HP aangekondigd dat het zou de smartphone-industrie te verlaten en zich te concentreren haar inspanningen op de onderneming door de verkoop van servers en machines aan overheden en het bedrijfsleven.

Zodra Apotheker het bedrijf verlaten, voormalig eBay CEO Meg Whitman verving hem. Na weken van overleg, werd bekend dat het bedrijf zou U-bocht zijn besluit en blijven om pc’s te verkopen.

Na een korte pauze, het lot van webOS — de smartphone-besturingssysteem dat werd overgelaten om te drogen na de smartphone en tablet bedrijf werd ingepakt — zou worden gedoneerd aan de open source gemeenschap. Een maand later, HP naar verluidt ontslagen 270 taken uit het webOS-eenheid.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Lees meer: ​​HP verzint gecombineerde printer, PC-eenheid: Is het zinvol?

HP: WebOS, Enyo app kader gaat openen HP: We houden van de PC-eenheid; HP WebOS open bronnen: De radioactieve neerslag; Waarom open-source WebOS heeft poten: omdat mensen bang zijn Google, HP publiceert tijdlijn voor het maken van webOS geopend HP naar verluidt assen 270 vacatures van webOS-eenheid

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX