iOS 8 bereikt 68 procent aandeel, na de eerste trage start

iOS 8 upgrades in de afgelopen maand spiked, waarschijnlijk dankzij de iPhone en iPad verkoop en upgrades over de december vakantie te breken, nieuwe cijfers gepubliceerd door Apple tonen.

(Apple); Ongeveer 68 procent van alle compatibele iPhones en iPads draaien nu Apple’s nieuwste mobiele besturingssysteem uitgebracht in medio september, het bedrijf ontwikkelaar pagina’s zeggen.

Slechts enkele weken na zijn debuut in september, minder dan de helft van alle iOS 8-compatibele apparaten liepen de nieuwste software en adoptie leek te worden stalling, met een stijging van slechts 1 procentpunt in drie weken.

Problemen met buggy updates en een gebrek aan volledig vrijgegeven functies ertoe geleid dat veel af te houden upgrading tot iOS 8.1 werd uitgebracht.

Veel kon niet upgraden, zelfs als ze probeerden. Omdat de update was significant groter opslagruimte dan verwacht, om te upgraden, velen hadden om apps, foto’s of andere inhoud te verwijderen uit hun apparaten.

De iPhone en iPad maker geconfronteerd met een class-action suit voor vermeende “bedrieglijke en misleidende” marketing via apparaat opslagruimte.

Apple zegt op de ontwikkelaar pagina’s die het meet zijn systeem aandeel bedrijfsresultaat uit App Store bezoeken over een periode van tijd. De cijfers zijn meestal vrij om de twee of drie weken.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade