Is LuxVue waarom de iPad Pro laat is?

Er zijn zo veel Apple iPad Pro geruchten voelt het alsof Apple zou kunnen verspreiden sommigen van hen om media-aandacht te misleiden. Als u niet spraakzaam leveranciers kunnen verslaan, join ’em.

Als gevolg daarvan, velen, waaronder ik, speculeren over de geruchten van een schema slip van een gerucht product. Maar Apple schema’s voor gleed, sommige geruchten juist bewezen, en, belangrijker nog, we hebben externe-to-Apple het bewijs van Apple’s weergave plannen onafhankelijk van geruchten.

Het is het laatste punt dat ik gefocust op.

Apple heeft zijn enorme cash stapel gebruikt om duurzaam concurrentievoordeel voor kopen. Zoals de 10.000 CNC machines Apple gekocht om aluminium MacBook zaken te bouwen.

Eveneens de $ 500 miljoen aanbetaling de helft flash capaciteit van de wereld terug in de iPod dagen duren. Of de mislukte inzet – maar potentieel enorme overwinning – op saffier iPhone-schermen.

Dus we weten dat als het voordeel echt is, zal Apple veel geld uitgeven honderden miljoenen. Displays zijn een cruciaal gebied voor een betere mobiele apparaten, zoals backlights goed voor maar liefst 40 procent van de notebook of tablet energieverbruik, en zijn van cruciaal belang om de perceptie van de klant van waarde en kwaliteit.

De iPad Pro is wachten in de coulissen al geruime tijd – als het nog echt.

Apple weet dit. Vorig jaar kochten ze LuxVue, een startup gericht op micro-LED-displays.

Apple’s iPad Pro: Te laat voor grote enterprise splash, Apple, IBM deal op “uit te breiden”:? Zullen 13-inch iPad model te helpen, Microsoft’s nieuwe Surface 3 is een serieuze mededinger naar de iPad?

Light emitting diodes (LED) bieden vaak LCD-scherm backlights. Deze dunner, lichter, duurzamer en betrouwbaarder dan de miniatuur fluorescentiebuizen tien jaar geleden gebruikt.

De achtergrondverlichting heeft een zeer helder moet zijn omdat er verschillende kleurfilters en een polarisator voor het licht te doorkruisen voordat het je ogen bereikt. Daardoor tot 90% van de energie van de achtergrondverlichting wordt verspild.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

De LuxVue scherm vervangers 3 gekleurde LED’s voor elk scherm pixel dat ontploffing licht direct aan uw ogen. Denk miniatuur Jumbotron. Geen kleur filters of polarisatoren aan het licht te absorberen.

Het voordeel voor LuxVue is direct-to-your-eyes kleur en helderheid. En tot 95 procent minder stroomverbruik.

Een 10 uur per dag tablet waarvan beeldscherm energieverbruik daalt van 2 watt per uur tot 0,2 watt per uur zou bijna het dubbele levensduur van de batterij.

Of zou de batterij grootte en het gewicht worden gesneden bijna in de helft, met meer bezuinigingen op het apparaat frame. Net net: veel lichter apparaten met een grote levensduur van de batterij.

Naked displays van het geld

Wat is een micro-LED-display?

uitdaging Apple met de LuxVue technologie is niet de architectuur – het is echt een klein Jumbotron – maar de productie van miljoenen Retina toont een jaar op een aanvaardbaar rendement. Het merendeel van de octrooien LuxVue dekken productietechnieken, niet LEDs.

In wezen Apple leveranciers moeten uitzoeken hoe vast te stellen miljoenen LEDs – halfgeleiders – op een substraat en dan ervoor te zorgen dat bijna alle van hen werken betrouwbaar voor jaren.

Het toevoegen van de LuxVue uitdagingen voor de geruchten rond de iPad pro verklaart het tekort scherm theorie op een verstandige manier. De nieuwe MacBook-scherm is geavanceerde conventionele technologie en ze lijken niet een probleem om deze te hebben.

LuxVue toe te voegen aan de iPad Pro product moet Apple in staat stellen om een ​​12 “product met een uitstekende levensduur van de batterij dat niet meer weegt dan een iPad Air 2. bouwen Of ze kunnen een MacBook toetsenbord toe en klop nog een aantal ounces off al slanke frame die machine.

Natuurlijk kan het zijn dat LuxVue productie problemen – zoals die van saffier schermen – niet kan worden vastgesteld, zelfs met een miljard dollar en briljante productie engineering.

Als dat zo is zullen we nog langer wachten op een iPad Pro dan het gerucht mongers verwachten.

Bouwen en zij zullen kopen

Reacties welkom, natuurlijk. Lichter, dunner, wat niet willen’s?

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

De Storage Bits nemen