IT, hoeft zakenlieden niet zien oog in oog op innovatie: onderzoek

IT-managers zeggen dat ze bereid en bekwaam om verder te gaan met het bedrijfsleven innovatie. Echter, zakelijke leiders niet helemaal denk dat het is aan de baan.

Dit is de belangrijkste conclusie van een nieuw onderzoek onder 800 IT en zakelijke leiders uitgebracht door CA Technologies, die het vindt en zakelijke leiders hebben vaak twee verschillende visies op innovatie, beschouwd als de manier om vooruit te komen in de huidige ruwe-and-tumble economie.

IT respondenten hebben meer kans om zich te positioneren als het stimuleren van innovatie, die een expert op het gebied van innovatie en met de vereiste vaardigheden om innovatie te bevorderen, “stelt het rapport. ‘Toch, zakenlieden sneller geïdentificeerd IT’s tekortkomingen met betrekking tot zijn vermogen om te ondersteunen en aandrijving innovatie. In feite, zakenlieden hebben minder kans op zeer waarderen IT’s kennis van de business, vaardigheden, communicatieve vaardigheden en nog veel meer.

Denk aan het feit dat IT-managers de neiging om zichzelf krediet voor innovatie toe te wijzen, terwijl ranking topmanagement conribution derde op de lijst. Omgekeerd, topmanagers crediteren zich met het zijn innovatie agenten, terwijl het duwen IT-managers naar beneden naar de vierde plaats. Het is duidelijk dat er weinig overeenstemming hier

Grootste Aanstichter van Innovatie – Volgens IT Executives

Grootste Aanstichter van Innovatie – Volgens Business Executives

Het is opmerkelijk, en misschien geen toeval, dat organisaties die verkalkte zijn hebben meer kans om minder interactie tussen IT en business leadership te hebben. Bijvoorbeeld, 42% van degenen die hebben een minimale of onbestaand niveau van innovatie op hun organisaties melden dat IT en het bedrijfsleven hebben een silo, wantrouwend of strijdlustig relatie, tegenover slechts 23% van degenen wier innovatie is vaak of gevestigd. “Dit zou kunnen dienen als een wake-up call voor IT en de business-alike als ze echt willen innovatie te stimuleren voor hun organisatie, ze moeten elkaar vertrouwen en samen te werken om een ​​impact te hebben.”

Bovendien, als we kijken over specifieke categorieën, de enquête bleek grote gaten kan worden gevonden in cijfer IT’s kennis van de business, IT’s zakelijke en communicatieve vaardigheden, en de algehele snelheid en behendigheid. Een van de meest opvallende verschillen van de waarneming heeft betrekking op het “openstaan ​​voor nieuwe ideeën toen benaderd door het bedrijfsleven,” stelt het rapport. “Driekwart van IT beoordeelde dit als ofwel uitstekend of goed, terwijl slechts 59% van de business executives deed hetzelfde, een zeer verontrustend indicator en een belangrijk gebied dat IT-behoeften te herkennen en adres.”

IT 34%; Klanten 22%; Topmanagement 20%; LOB werknemers 14%; Concurrenten 10%

Echter, de enquête voegt, de twee facties zag eye-to-eye over gemeenschappelijke frustraties, zoals het ontbreken van hun organisaties van behendigheid, en de begroting en het personeel resource tekorten.

Het onderzoek wijst er ook op dat gemiddeld een vijfde van de huidige IT-uitgaven wordt toegewezen aan innovatie, en meer dan tweederde van de respondenten verwacht een stijging van de innovatie door te brengen in het komende jaar. Toch is het nog steeds te hebben om een ​​meerderheid (63%) van de begroting van dollars besteden aan “het houden van de lichten op” vs. verdelen aan het leveren van nieuwe zakelijke dienstverlening (37%).

Topmanagement 30%; Klanten 20%; LOB werknemers 17%; IT 14%; Concurrenten 9%

Welke nieuwe IT-initiatieven zijn achter deze ‘new business services “? Mobile en business intelligence / analytics zijn de technologieën die het meest vaak beschouwd als essentieel voor innovatie, met mobiele topping de geplande investering gebied in de komende 12 maanden. Organisaties rapporteren een hoge mate van innovatie zijn ook van plan de investeringen in cloud, security management, business analytics, service management en virtualisatie.

(Foto: US Bureau of Labor Statistics.)

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië