Juniper Networks biedt aan hackers misleiden uit de Indiase Govt, bedrijven

Juniper Networks houdt gesprekken met de Indiase regering en de CIO’s van de top bedrijven zijn-bedrog gebaseerd cybersecurity systeem in te voeren.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Volgens The Economic Times op woensdag, de technologie van de Amerikaanse netwerkapparatuur leverancier misleidt hackers in het verkeerde deel van een onderneming of de overheid, en leidt hen naar doodlopende of onjuiste informatie terwijl het bedrijf of de organisatie kritische informatie is veilig.

Dit verspilt de hackers ‘tijd, terwijl het bedrijf in staat om bij te houden wat ze doen zal zijn, in vergelijking tot de gevallen waarin bedrijven zich niet bewust waren van een schending, Dan Miller, senior vice president van Juniper Networks’ global enterprise divisie, vertelde de Indiase nieuws plaats.

De software identificeert ook hackers buiten hun IP-adressen en wat ze doen in high-performance netwerken zoals telecom, financiële dienstverlening en overheid. Hackers vandaag ook doorbreken en verkopen informatie, en Juniper zal informatie over deze hackers volgend jaar te publiceren in februari, Miller toegelicht.

Het bedrijf verwacht een aantal deals met de overheid defensie-agentschappen, grote banken en financiële bedrijven in India te sluiten, voegde hij eraan toe.

India is geen onbekende voor cyberaanvallen, waar meer dan 14.000 websites werden gehackt van januari tot oktober van dit jaar, waarvan 294 behoorden tot overheidsinstellingen, een apart verslag van The Economic Times merkte.

strategie van afleidende en het uitstellen van hackers Juniper Networks ‘wordt beschouwd als onderdeel van bedrijfsnetwerken van cyberaanvallen, dat is een steeds populairder tactiek onder Amerikaanse bedrijven actief te verdedigen. Echter, de veiligheid watchers eerder vertelde de website van Azië, niet elk bedrijf wil de financiële middelen of rechts mankracht moeten dergelijke tactieken uit te voeren.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer