Kakao Gegevens premium taxi app lanceert proefdraaien

Kakao, de $ 7000000000 moedermaatschappij van messaging app KakaoTalk, uitgebracht meer details op dinsdag over de geplande lancering van een premie taxi app, als het probeert te lifestyle platform bedrijven te gelde.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

KakaoTaxi Black zal beginnen met een test-gebruikers verbinding maken met een vloot van 100 auto’s door het einde van dit jaar, terwijl het bedrijf wacht op definitieve goedkeuring van de overheid Seoul City, wanneer de dienst zal dan worden uitgebreid.

KakaoTaxi Black lijkt een opgevoerde versie van Kakao bestaande ride-meldplicht app. Tot dusver is de “taxi’s” zijn onder meer Mercedes E-Klasse Sedan en Lexus modellen, in tegenstelling tot de aardgas-aangedreven Hyundai Sonata en Kia Lotze modellen die de overgrote meerderheid van de Seoul cabbies rijden

KakaoTaxi Black gebruikers zullen een verzoek voor een rit naar een specifieke bestemming uit hun smartphone gebruik van de app.

De bestuurders zullen professioneel worden in licentie gegeven en het dragen van een pak, net als een limousine service driver. De rit zal komen zelfs met een gratis drankje.

De vangst is de high-end taxi kost ongeveer drie keer de prijs van de reguliere taxi, aldus het bedrijf. Ja, kan een ruwe schatting ongeveer 45.000 won ($ 37,50) voor een crosstown reis in Seoul die normaal zou worden geprijsd op ongeveer 15.000 won ($ 12,50) zijn. De basisvergoeding 8.000 won ($ 6,60).

KakaoTaxi Black lijkt te vervallen toekomstige inspanningen om het bedrijf de winst bronnen te versterken, aangezien het nogal zwakke financiële resultaten heeft geboekt in de afgelopen twee kwartalen. Dat gezegd hebbende, Kakao is een lokale succesverhaal, groeit uit een jonge startup naar Zuid-Korea’s tweede grootste IT-onderneming na Naver Corp.

Het samengevoegd met zoekportaal Daum vorig jaar en spin-off games en innovatieve bedrijven uit de mobiele-gebaseerde platform. Toenemende concurrentie in de industrie is sindsdien belast het bedrijf met zware marketing kosten en anemische winst.

John Jung, Kakao’s Chief Business Officer en de Executive verantwoordelijk voor KakaoTaxi, zei tijdens een persconferentie op dinsdag dat, terwijl het concept is vrij nieuw naar Zuid-Korea, premium taxi’s al rekening met 27 tot 30 procent van de wereldwijde taximarkt.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Kakao lanceerde haar bestaande ride-meldplicht app nadat het geïnkt een drie partijen MOU met de Seoul Taxi Association en een groot taxibedrijf. De premie taxichauffeurs zal regelmatig medewerkers van het taxibedrijf, zei Kakao.

Met ingang van deze maand, Kakao zei dat het heeft ongeveer 160.000 bestuurders geregistreerd KakaoTaxi, die heeft opgehoopt 30 miljoen gesprekken, omdat het maart gelanceerd, en ontvangt 300.000 aanvragen op een dagelijkse basis.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent