Kazaa eigenaar ontkende office-raid beroep

Sharman Networks en Brilliant Digital Entertainment (BDE) zijn geweigerd verzoek om toelating tot de Anton Piller bestellingen die invallen in de kantoren van de bedrijven vergemakkelijkt aanspreken.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Sharman en BDE – samen met gelieerde bedrijven – werden overvallen in februari van dit jaar op verdenking van schending muziekauteursrecht in verband met het beheer en de verdeling van de Kazaa-software.

De Sharman partijen stellen dat “substantieel onrecht” werd veroorzaakt door de Anton Piller orders, beweren dat wat materiaal in beslag genomen was irrelevant voor de zaak en dat een beroep is noodzakelijk om “de smet op de reputatie” van het bedrijf te verwijderen.

Daarnaast BDE beweerde dat de invallen waren een “zeer grote inbreuk op de privacy” waardoor ze een “echte economisch verlies” van de publiciteit rond de zaak heeft veroorzaakt.

Maar het voltallige Hof van Beroep oordeelde in het voordeel van Universal Music Australië (en verbonden partijen), met rechters Black and Stone opgave in hun redenen voor de weigering dat “in onze ogen deze zaken zouden niet individueel of cumulatief, gelegenheid onrecht aan de aanvragers van zodanige aard en in die mate als de toekenning van verlof te rechtvaardigen “.

De jury voegde eraan toe dat de in beslag genomen materiaal is in de bewaring van een derde partij en als zodanig was niet “onzeker of kwetsbaar zijn op geen enkele manier” en “terwijl de huidige situatie is ongetwijfeld lastig voor de aanvragers van verlof [Sharman en BDE], we doen zie dit niet als een bedrag van aanzienlijke onrecht.

De chief executive officer van Sharman Networks, Nikki Hemming, zei dat het bedrijf was teleurgesteld over de beslissing. Maar ze voegde eraan toe dat het had “geen invloed” op de schending van het auteursrecht zaak zelf.

We voelen de toekenning van de Anton Piller orde was juridisch verkeerd en dat was onze basis voor het instellen van de zaak voor de rechtbank. We zijn nu gericht op het winnen van de huidige zaak, “zei Hemming.

De volgende zitting staat gepland voor 14 oktober tot en met eventuele verdere moties met betrekking tot de ontdekking te pakken, en om te beslissen of er partijen uit de zaak moet worden doorgehaald.

De website van Australië Abby Dinham gemeld uit Sydney. Want van de website Australië, klik hier.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen