Koreaanse toezichthouder onderzoekt data lekken in mobiele winkels

Zuid-Korea’s telecom toezichthouder heeft een sonde in de mobiele winkels die in het land, na een golf van rapporten met betrekking tot datalekken gestart.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Korea Communications Commission (KCC) zei dat er geen tijdlijn wanneer het onderzoek zal eindigen, en het zal retailers die de plaatselijke regelgeving maximaal 30 miljoen won (US $ 27.924) in strijd zijn fijn, meldde Yonhap News Agency. Retailers die klantgegevens aan derden te verkopen zullen worden genomen om taak.

Zuid-Korea’s telecom-wet bepaalt dat alle abonnee formulieren met persoonlijke gegevens moeten worden weggegooid nadat de gegevens is geüpload naar de computer servers.

De politie in de zuidelijke stad Busan eerder deze maand zei een verdachte werd aangehouden voor naar verluidt het circuleren van 12,3 miljoen stuks van persoonsgegevens die hij kreeg van een hacker, die de politie had gezegd de informatie van mobiele retailers en andere financiële bedrijven verkregen. Over in Incheon, Seoul, de politie gearresteerd drie mensen verdacht van het stelen van persoonlijke gegevens die behoren tot 12 miljoen klanten van de mobiele operator, KT.

Oh Nam-seok, een beleidsmedewerker voor KCC, werd in de Yonhap geciteerde rapport: “Er zijn verschillende gevallen van persoonlijke gegevens lekken retailers geweest De sonde heeft geen deadline, en elke winkel zal worden onderzocht.”.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer