Laptop fabrikanten van plan goedkopere klonen van dure Ultrabooks

Net als het uiterlijk van de nieuwe Ultrabooks, maar nog niet klaar om de pony boven de $ 1.000 of meer dat ze kosten? Notebook verkopers voel je pijn, en zijn blijkbaar bereid om iets aan te doen voor u.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Volgens Digitimes, laptop makers zijn niet meer te wachten op Ultrabooks om meer budget-vriendelijke prijzen te bereiken, en hebben besloten om goedkopere modellen dat het ontwerp van de Intel notebook platform na te bootsen te creĆ«ren. Leveranciers van onderdelen vertellen de site die verkopers zullen aanpassingen te maken – alias goedkopere onderdelen en bijgewerkte ontwerpen – om goedkopere versies. Dat kan onder meer met behulp van AMD-processors in plaats van de nieuwe Intel Ivy Bridge degenen, een opening AMD zou zeker graag benutten.

Het goede nieuws is dat de Ultrabook blik blijkbaar is aantrekkelijk voor de massa genoeg dat fabrikanten willen hun vraag te voldoen. Het slechte nieuws, althans voor Intel, is dat zijn mobiele chip klanten klaar om de oorspronkelijke Ultrabooks als high-end aanbod, en hun knock-offs te positioneren als mainstream producten verschijnen. We hebben eerder gemeld dat Intel een hoop geld is verzonken in de marketing van het Ultrabook-concept, maar heeft geprobeerd om zijn winstmarges hoog te houden, die omhoog kan worden waait in haar gezicht een beetje als deze rapport nauwkeurig zijn.

Wilt u een Ultrabook-achtige laptop te kopen in plaats van het echte werk? Waarom of waarom niet? Laat ons weten wat uw gedachten in de commentaren hieronder.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro