Lenovo pronkt met 16-inch dunne laptop, lanceert all-in-one PC, dual-screen mobiel werkstation

Vooruitlopend op de Consumer Electronics Show deze week, Lenovo introduceert nieuwe consument laptops en een debuteerde een dual-screen mobiel werkstation.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Lenovo, die begon te richten op consumenten een jaar geleden, op maandag aangekondigd vier pc’s – de IdeaPad Y650, Y550, Y450 laptops en een all-in-one desktop wel de IdeaCentre A600.

Van de laptops, de IdeaPad Y650 (rechts) is de meest interessante (verklaring, Techmeme). De laptop heeft een 16-inch scherm, is een inch dik op het dunste punt en weegt ongeveer 5,6 pond. De Y550 en Y450 hebben 15,6 inch en 14 inch schermen, respectievelijk. De Y650 loopt u $ 1199 met de Y550 en Y450 geprijsd op $ 829 om te beginnen. Lenovo zei dat het ook het actualiseren van haar S10 netbook.

De A600 desktop is Lenovo’s eerste all-in-one ontwerp en wordt geleverd met een 21,5 inch scherm. Lenovo zei dat de desktop, die begint bij $ 999, is een inch dik op het dunste punt en is ontworpen voor entertainment, high-definition en gaming,. Terwijl de prijs en features lijken aantrekkelijk Ik kan het niet helpen, maar vraag me af of Lenovo te laat om het spel. Lenovo net begonnen om de consument een jaar geleden en wordt geconfronteerd met zware concurrentie van HP, Dell, Acer, Sony en Apple een paar te noemen. Het valt nog te bezien of dun design en een paar unieke toeters en bellen consumenten kunnen verleiden.

Aan de onderneming kant van de vergelijking, Lenovo introduceerde de ThinkPad W700ds, een dual screen mobiel workstation ontworpen voor digitale inhoud, olie en gas exploratie en computer-aided design (rechts). Het is onduidelijk hoe deze dual screen werkstation zal verkopen, maar het is opmerkelijk omdat het een beetje grillig.

In een notendop, de W700ds (statement) ziet eruit als een laptop tank die een netbook als een Siamese tweeling heeft.

De W700ds heeft een 17 inch scherm en een 10,6 inch secundaire scherm bevestigd. De secundaire scherm kan ook draaien. Deze dual-screen laptop begint bij $ 3.663.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro