Life-tracking tools voor een beter, gezonder je: Fuelband, Fitbit, UP vergeleken

Als u wilt volgen, controleren en registreren alle details van het hardlopen, fietsen, zwemmen of andere intense fysieke gebeurtenis, dan is er een uitstekende toestellen op de markt voor uw specifieke behoeften. Voor de andere 23 uren van de dag wanneer je wandelt naar het kantoor, aan je bureau zit, gaat voor een eenvoudige joggen, wandelen met de hond, en zelfs slapen dan kunt u de Fitbit Ultra, Nike + Fuelband of Jawbone UP overwegen . Ik kocht en zijn met behulp van alle drie voor een periode van tijd en dit artikel brengt al mijn gedachten bij elkaar in een poging om u te helpen een weloverwogen keuze te maken. U kunt kijken op de drie apparaten en screenshots van de mobiele apps in mijn fotogalerij.

Form factor en design

Jawbone UP verbetert de activiteit van bewustzijn en motivatie (review), Fitbit Ultra of Jawbone UP:? Welke voldoet aan uw levensstijl bijhouden behoeften; Road trip overleving met Powerbag, Third Rail, Fitbit en TripIt (gallery), Eerste indrukken van de Nike + Fuelband, elegant design, beperkte functionaliteit

Ik al eerder schreef enkele eerste indrukken en andere berichten op deze drie apparaten, maar dit brengt ze allemaal samen en presenteert mijn termijn gebruik ervaringen langer. U kunt deze laatste berichten te lezen dat je wat achtergrondinformatie over mijn aankopen te geven

In elk van de onderstaande sectie, zal ik mij richten op mijn lange termijn gebruik ervaringen sinds ik bedekt specs en andere details in mijn vorige artikelen. Er is ook een tabel aan het eind van dit artikel dat tot de elementen van elk apparaat vergelijkt. De secties voor elk apparaat omvatten

Ik denk dat het kleine scherm met blauwe fonts is uitstekend en hou van de manier waarop het in het apparaat is geïntegreerd zonder dat u zelfs maar te weten is er een scherm aanwezig. De bemoedigende en motiverende uitspraken die verschijnen wanneer je pick-up de Fitbit voeg wat karakter aan het apparaat en omvatten verklaringen zoals

Drie berichten worden opgeslagen in een tijd op uw Fitbit en wanneer u synchroniseert ze kunnen worden bijgewerkt met nieuwe berichten. Uw gebruikersnaam wordt ook getoond na deze uitspraken om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen. De Fitbit Ultra is compact en licht en je zult niet eens echt merken dat je het met u de meeste van de tijd. Er is één ding is dat je moet ook niet vergeten om het tussen je outfits (werk, thuis, oefening, pyjama’s, enz.) Te verplaatsen en probeer niet te vergeten in een zak wanneer u uw kleren in de was. Je moet ook niet vergeten om de band mee te nemen op reis als u uw slaap te houden.

U kunt uw Fitbit gestoken in een modus voor het volgen van een specifieke activiteit (joggen of nachtrust) door te drukken en ingedrukt te houden op de knop.

Gelukkig hebben de mensen van Fitbit hun API geopend zodat u veel iOS, Windows Phone, BlackBerry en Android apps kunnen gebruiken om gegevens die zijn verzameld door middel van die apps met je Fitbit bijhouden van gegevens aan te sluiten. Apps zoals Lose It !, Runkeeper, Endomondo, MyFitnessPal, Facebook, en nog veel meer kan worden gebruikt in combinatie met uw Fitbit Ultra.

Er is geen directe verbinding tussen de Fitbit Ultra en elk mobiel apparaat als de gegevens op de mobiele telefoon wordt gesynchroniseerd via het web.

Het complete Fitbit systeem wordt beheerd via de website en uw Dashboard. U kunt zien van historische gegevens, meldt gebeurtenissen, log voedsel, contact met anderen, beheer uw Fitbit, in- / toepassingen uitschakelen, beheren van al uw privacy-instellingen, en nog veel meer. Je moet tijd besteden om naar de website te weten want het is nogal uitputtend. Je hebt volledige controle over welke delen van uw gegevens anderen te zien, met inbegrip van uw lichaam afmetingen, doelen, prestaties, en elk stuk van de gegevens die worden vastgelegd.

Woot;! Let’s go, I Like U; Go (gebruikersnaam, aka “palmsolo” voor mij); Rock On

Ik wou dat ik kon de Fitbit via mijn computer of mobiele telefoon aan te sluiten zonder de draadloze dock omdat je om het te pakken als je op reis en er is geen ander alternatief connectiviteit.

Fitbit neemt ook dingen naar het volgende niveau met hun Premium-service die beschikbaar voor $ 49,99 / jaar is en geeft u een aantal meer functies, zoals Fitbit Trainer dat geeft je een gepersonaliseerde 12 week fitness-plan, een grondige data-analyse, en nog veel meer. Ik heb nog niet uit geprobeerd dit aspect, maar na mijn Aria schaal arriveert Ik kan het een test te geven.

De metalen gesp, met Nike + logo, is sterk heeft Fuelband gehouden op mijn pols door middel van een aantal runs en andere activiteiten (zoals werken op de werf). Het feit dat de sluiting komt uit op een USB-connector die ik kan aansluiten op de meegeleverde standaard / dock of rechtstreeks naar mijn Mac / PC is geniaal te onthullen.

Het display op de Nike + Fuelband overtuigt iedereen die ik ook het met de felle witte lichten, marquee animaties en gekleurde Fuel statuslampjes. Ik vind dat het display ook de tijd en voor de afgelopen paar weken mijn horloge is in een lade is geplaatst en achtergelaten.

Stappen genomen, Miles reisde (u kunt wandelen en hardlopen paslengtes enter), verbrande calorieën, calorieën verbruikt (handmatige invoer door middel van apps en web-interface); Tijd ging je naar bed, tijd die nodig was om in slaap te vallen, Times ontwaakt, Total slaap; De tijd van de dag, vloeren klom; Stopfunctie

Fuel tellen, verbrande calorieën, stappen genomen, Time (niet echt gevolgd, gewoon weergegeven op het display)

Ik weet dat Nike is sterk gericht op reclame, maar ben in de war over een aantal video’s en afbeeldingen die mensen spelen basketbal en voetbal in het kader van de Fuelband advertenties weer te geven. Ik ben nog nooit toegestaan ​​om een ​​armband te basketballen dragen en zelfs mijn trouwring. Zelfs verborgen onder een zweetband, het lijkt een beetje gevaarlijk om contact te sporten zoals basketbal en voetbal spelen met een Fuelband op. Ik ben klaar om weer op het rugbyveld te krijgen en is er nu manier waarop ik het dragen van de Fuelband die er zijn.

Dat is het mensen. Nike Fuel is zijn eigen fitness valuta die wordt berekend op basis van de 3-assige accelerometer in de Fuelband en in andere Nike apparaten. Het primaire gebruik is om doelen te stellen en dan actief om ze te verwezenlijken. In de eerste installatie heb ik gekozen voor een doel niveau van 3000, die leek een beetje agressief gezien ik werk in een kantooromgeving. Echter, wilde ik mezelf uit te dagen een beetje en wist dat de enige manier om mijn doel te bereiken was om eruit te komen en lichaamsbeweging. In de afgelopen week heb ik mijn doel bereikt drie keer en was dicht bij een paar andere tijden.

De Fuelband iOS-app is vrij krachtig en kunt u bekijken uw huidige Fuel status dagelijks / wekelijks / maandelijks / jaarlijks activiteit, stel uw stemming voor de dag, bekijken vrienden dagelijks of wekelijks Fuel status en bekijk alle van je prestaties. Je krijgt meldingen wanneer je doelen te bereiken of te verdienen awards en kan zelfs leuk clips van de award te bekijken. U kunt uw profiel en uw Fuelband direct vanaf je telefoon, met inbegrip van het wijzigen van uw dagelijkse doel te beheren. Het dagelijkse doel is niet in steen gebeiteld en is zo ontworpen dat u om het te veranderen als u wilt, zeker als je weet dat je een aantal intense activiteit gepland.

Nike heeft verklaard een Android app zal zijn deze zomer en gezien het feit dat deze andere apparaten niet een Android-app, ik denk dat dit zal de verkoop van de Fuelband te helpen en maken dat veel aantrekkelijker.

U kunt zelfs opladen van uw Fuelband via deze USB-aansluiting, hetzij rechtstreeks, hetzij bij de stand / dock.

U kunt ook Tweet uw prestaties als je wilt, die kan worden gebruikt om te motiveren te helpen en je te stimuleren.

Er moest meerdere kleuren en maten, maar alleen de zwarte in beperkte maten gelanceerd, dus ik eindigde met een groot, hoewel de maattabel liet ik een XL (niet beschikbaar) te krijgen.

Het andere uiteinde heeft een knop op dat u gebruikt om te schakelen tussen normaal, actief, en slaapstand. De modi worden aangeduid met een kleine kleurindicator die verschijnt onder de soft touch materiaal aan de buitenkant van de band. De UP wordt ook behandeld in soft touch materiaal en voelt zich goed op de pols. Het is smaller en lichter dan de Fuelband. Er is geen display op de UP, alleen het lampje omgeving.

De slaapfunctie is glad en toont u de kwaliteit, lichte en zware gebieden van de slaap. De slimme alarm functionaliteit was het belangrijkste wat ik graag over de UP, omdat het binnen een half uur toen ik wilde om op te staan ​​op het moment van lichte slaap zou trillen. Deze functie kan alleen een huwelijk saver als er geen schetterende alarm is nodig om me wakker om 04:15 dus mijn vrouw kan blijven slapen. Helaas, de trilfunctie houdt niet op mijn UP bands dus een unrealiable alarm is waardeloos.

Wat wordt bijgehouden?

Mobiele apps en connectiviteit

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

De eet-functie is eenvoudig en vereist dat u de foto’s van het voedsel dat je eet te loggen nemen. Terwijl ik de eenvoud van dit soort voedsel houtkap te begrijpen, ik zag nooit veel waarde in en gebruikt het slechts voor een paar weken. Jawbone voorzien van een link naar een studie van de American Journal of preventieve geneeskunde dat voedsel houtkap blijkt, zelfs zo eenvoudig als het nemen van foto’s en het opnemen van wat je eet, hielp deelnemers aan de studie twee keer te verliezen zo veel gewicht als degenen die niet inloggen hun voedselinname.

Sleep het bijhouden van de Fitbit Ultra en Jawbone UP is heel interessant, maar na een paar weken van het volgen Ik realiseer me mijn slaap patronen zijn vrij consequent en ik nooit van mijn acties veranderd in mijn slaap te veranderen.

Het bijhouden van uw dagelijkse voeding en wateropname is geen onderdeel van de apparaten zelf, maar de Fitbit Ultra en Jawbone UP werken via de webbrowser en 3rd party clients om u te helpen de maaltijden in te loggen als onderdeel van het complete leven volgen pakket. Ik ingelogd alleen voedsel voor een paar weken geleden dat het is iets dat tijd en inspanning vergt en ik ben niet zo ijverig over het proberen om mijn dagelijkse calorie beheren intact op dit moment. Echter, bestelde ik de komende Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale en wanneer die aankomt kan ik meer tijd besteden aan het bijhouden en beheren van mijn dieet doelen. De Nike + Fuelband ondersteunt dit niet aspect, maar het aansluiten van een aantal derde partij voedsel logging apps (zoals Lose It! En MyFitnessPal) moet mogelijk zijn als Nike beslist om deze functionaliteit toe te voegen in de toekomst.

Ik hou van aspecten van elk van deze drie apparaten en omdat ik alle drie heb gebruikt Ik denk niet dat er is echt een die perfect is. Mijn perfecte dagelijkse tracker zou de form factor van de Nike + Fuelband, de activiteit tracking, app compatibiliteit, en vriend netwerk van de Fitbit Ultra, en de vibratie signaleringslijst van de Jawbone UP te combineren.

PC / Mac apps en connectiviteit

Kunnen anderen helpen je motiveren?

Prijzen en beschikbaarheid

Form factor en design

Wat wordt bijgehouden?

Met de torenhoge kosten van de gezondheidszorg in de Verenigde Staten, zou ik graag zien dat bedrijven het geven van kortingen of verzekering terugbetalingen aan mensen die deze het leven tracking devices actief te gebruiken en toon minimale niveau van de activiteit of verbetering ten opzichte van de tijd.

Mobiele apps en connectiviteit

[Poll id = “23”]

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

PC / Mac apps en connectiviteit

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Kunnen anderen helpen je motiveren?

Prijzen en beschikbaarheid

Form factor en design

Wat wordt bijgehouden?

Mobiele apps en connectiviteit

PC / Mac apps en connectiviteit

Kunnen anderen helpen je motiveren?

Prijzen en beschikbaarheid