Maker van 3D ontwerpsoftware investeert in ondernemers

Artist’s maken van de manier waarop 3D geprint brugconstructie zal verlopen,. MX3D; 3D printen is de democratisering van innovatie en het inspireren van een nieuwe generatie van denkers, makers en knutselaars. Maar de vooruitgang in de computer-aided design zijn net zo belangrijk als 3D-printers zijn in het verlagen van barrières voor rapid prototyping terwijl het verhogen van de duurzaamheid en de flexibiliteit van 3D-gedrukte producten.

meer robotica

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Als u wilt een brug over een kanaal in Amsterdam af te drukken, immers, vindt u een aantal krachtige CAD koteletten nodig.

Nu makers van 3D-ontwerpsoftware positioneren zich voor massale adoptie als resterende toetredingsdrempels voor 3D printen en rapid prototyping beginnen weg te vallen.

Dassault Systemes, die Solidworks CAD-software maakt, is één van de grootste spelers in 3D-ontwerp, en het bedrijf de recente steun van de makers en ondernemers is zowel slimme zakelijke strategie en een belangrijke graadmeter voor de toekomst van hardware innovatie.

In augustus, Dassault partnered op Fab11, een conferentie en symposium van meer dan 500 fab labs gehouden in Boston, waar de fab lab beweging begon. Een fab lab is een werkplaats gebouwd rond toegankelijke kleinschalige digitale fabricage. Het idee begon als een samenwerking tussen de Grassroots Invention Group en het Center for Bits and Atoms in het Media Lab aan het MIT. De Fab Foundation, die stimuleert en ondersteunt fab laboratoria over de hele wereld, is gegroeid uit de Center for Bits and Atoms in 2009.

Tijdens Fab11, fab lab vertegenwoordigers uit meer dan 60 landen kwamen op Boston om deel te nemen aan workshops en hun uitvindingen te delen. Als er een gemeenschappelijk thema om de ongelooflijke verscheidenheid aan producten en prototypes, het was dat de meesten van hen was ontworpen met behulp van Solidworks software voordat ze namen vorm op de bodemplaat van een 3D-printer.

We waren heel vroeg kennis met fab labs “, zegt Marie Planchard, directeur van het Onderwijs Portfolio voor Solidworks.” Ik heb fab lab nul te bezoeken met mijn baas, en we zagen het werk dat aan de hand was, en in het bijzonder het werk van jongeren waren aan het doen. Wij vroegen, ‘Wat zou het zijn om elke fab lab met Solidworks sponsoren?’ We hebben echt geprobeerd om te begrijpen wat deze fab labs aan het doen waren en hoe we ze kunnen ondersteunen.

Mensen die werken in 3D printen van spreken vaak met het geïnspireerde lilt van revolutionairen en Planchard is geen uitzondering.

3D Printing is de democratisering van de productie als inspireren een nieuwe generatie van denkers, makers en vernieuwers. We zijn blij dat het ook is empowerment meer vrouwen tot onderwijs en carrière in STEM.

Dassault heeft nu grote investeringen in fab labs, waaronder de oprichting van een programma om het ondernemerschap innovators een pad om hun producten op de markt te brengen geven. De inspanningen werden goed ontvangen in de maker gemeenschap.

Filantropische impulsen terzijde, heeft het programma ook geplaatst Dassault in pole position bij de start van een nieuw tijdperk van 3D-printing.

Het team achter de Walk Again Project wilde verlamde patiënten te leren hoe te lopen met behulp van robot been steunen, maar de resultaten waren veel beter dan verwacht.

In de afgelopen jaren zijn hoge resolutie printers te duur voor individuen en voor alle, maar de best gefinancierde maker ruimten geweest. Tegelijkertijd hebben hobbyist 3D-printers niet helemaal maakte de klas als het gaat om complexe prototypes. Maar Gartner, Inc., een technologie onderzoeksbureau, voorspelt dat 3D-printers die competent genoeg uit te voeren voor zakelijke toepassingen voor minder dan $ 1000 beschikbaar zal zijn in 2016. Als dat gebeurt, kan al het bullish gepraat over de democratisering van hardware ontwikkeling zeer snel geworden een realiteit.

Dassault wil haar aandeel in de gedemocratiseerde markt. Door te groeien met de maker gemeenschap door de ondersteuning van fab labs, het bedrijf is het maken van een toneelstuk in steeds de CAD-oplossing van de keuze voor een nieuwe generatie van bootstrapping hardware ontwikkelaars.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent