Microsoft velden ander notetaking app: Plumbago

Microsoft heeft een nieuwe notetaking app voor Windows 8.1 en Windows 10 tabletten genoemd Plumbago vrijgegeven.

ed Bott

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Plumbago, die zowel een soort van bloeiende planten en het Latijnse woord voor “grafiet,” is het handwerk van Microsoft Research en de Microsoft Garage incubator.

Grafiet is in ontwikkeling voor twee jaar, volgens Microsoft 19 februari bericht over de nieuwe app. Woord van het bestaan ​​ervan lekte eerder deze maand.

Plumbago “is een digitaal notitieblok met een technologie die vlakt handschrift, zodat uw krabbels zijn gemakkelijker om later te lezen,” legde Microsoft execs. Het “handschrift verfraaiing” technologie omvat bijpassende slagen over de duizenden geschreven door een gebruiker om meer consistente handschrift te creëren.

Deze hybride apparaat is niet voor iedereen, maar de kleine veranderingen optellen tot een aanzienlijk betere gebruikerservaring.

Ja, als een aantal lezers hebben gezegd, Plumbago klinkt enigszins vergelijkbaar met de software die zou gaan om de geannuleerde Microsoft Courier project stroom te voorzien. Maar Plumbago was zeker ontworpen met de Surface en de pen, niet de Microsoft Courier dual-screen tablet, in het achterhoofd.

Plumbago omvat een geoptimaliseerde hulpmiddel picker ontworpen om het aantal taps verminderen toegang tot de mogelijkheden ervan; een radiale menu, papier keuzes en nog veel meer. “Infinite paper ‘kunnen gebruikers’ tekeningen of geschriften naar pagina’s overspannen.

Plumbago is beschikbaar om te downloaden uit de Windows Store en / of Microsoft Garage website. Er is geen woord of en wanneer Microsoft zal een versie van Plumbago vrij te maken voor iPads of Android-tablets, of telefoons van welke aard.

Microsoft al is wervend zijn Surface tablets als op maat gemaakt voor de bestaande OneNote notetaking app. Plumbago lijkt meer gericht op tekening, wat logisch gezien hoe Microsoft duwt Surfaces als instrumenten voor kunstenaars en andere creatieven maakt.

Misschien Plumbago is om OneNote als Sway is om PowerPoint ….

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent