Microsoft’s ‘Mr Office’ houdt tags op rechtszaak

Een octrooi geval in Rhode Island met betrekking tot een belangrijk onderdeel van Microsoft Office is aan de gang met Steven Sinofsky, het bedrijf vice-president die verantwoordelijk is voor Office, in aanwezigheid en verwacht om te getuigen.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Arendi Holdings, een kleine Noorse onderneming, diende de rechtszaak in 2002, het opladen van Microsoft met het overtreden van de US Patent 6.323.853 voor een “methode, het systeem en de computer leesbaar medium voor het aanpakken van het hanteren van een computerprogramma”, door het opnemen van “Smart Tags” in zijn Office suite.

Smart Tags “werden geleverd met Office XP voor het koppelen van woorden in een document om andere acties of informatie. Door het gebruik van Smart Tags, bijvoorbeeld een Office-gebruiker kan automatisch een contact toe te voegen aan zijn adresboek door te klikken op een naam in een document.

Arendi beweert de technologie inbreuk maakt op haar octrooi, dat een methode voor het automatisch zoeken naar informatie met betrekking tot een naam of adres getypt in een document uitvoeren dekt. Arendi verkoopt OneButton, een Microsoft Word add-on voor het beheren van een Windows-adresboek, en zegt dat het gemaakt van de technologie in 1997.

Microsoft woordvoerster Stacy Drake zei dat het bedrijf zou de geldigheid van het octrooi Arendi en de inbreuk vordering betwisten.

Smart Tags is technologie die wij uitgevonden en is gebaseerd op de technische werk dat Arendi’s uitvinding dateert, ‘zei ze. Sinovsky, die voorafgaand aan zijn bureau opdracht Bill Gates adviseerde over de algehele technische strategie, was naar verluidt de sleutel tot 1994’ s nachts switch van het bedrijf om een ​​internet- based strategie. Hij houdt toezicht op dit moment onderzoek en ontwikkeling op de meeste onderdelen Bureau.

De zaak wordt gehoord voordat een acht-persoons jury, en een resultaat is in verwachting ongeveer een week.

Deze website News.com David Becker bijgedragen aan dit rapport.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen