Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

De Moto G4 Play is verkrijgbaar in zwart of wit. (Motorola)

Motorola op dinsdag aangekondigd werd het toevoegen van een andere telefoon naar de Moto G4-opstelling. De Moto G4 Play is de minst dure model onder de G4 merk, geprijsd op $ 149.

Ter vergelijking, de beter uitgeruste Moto G4 Plus begint bij $ 249, terwijl de standaard Moto G4 zorgt voor de $ 199 prijs.

Zoals voor de G4 te spelen, het wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 410 processor, 8-megapixel camera achter, 5-megapixel front-facing camera, 5-inch display, 2GB RAM, 16 GB opslagruimte en microSD ondersteunt tot 128GB, en het is ontgrendeld te werken op alle grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.

Die laatste versnapering – breed carrier compatibiliteit – is een big deal voor een telefoon in deze prijsklasse. Typisch, lower-end telefoons zijn alleen compatibel met GSM-netwerken zoals T-Mobile en AT & T. ondersteuning voor Verizon Wireless en Sprint toevoegen aan een $ 149 apparaat verhoogt de G4 Play de totale waarde.

U kunt de G4 spelen door middel van Motorola, B & H Photo, en Amazon preorder. Orders beginnen scheepvaart op 15 september, en dezelfde dag algemene beschikbaarheid zal uitbreiden naar Best Buy bevatten.

Verizon Wireless zal ook de G4 Play toe te voegen aan haar prepaid line-up “in de komende weken”, aldus Motorola.

Voor wie op zoek naar nog meer korting op de prijs van de G4 Play scheren, heeft Amazon de G4 Play aangekondigd als een van de Prime Exclusive Phones.

Amazon Prime leden kunnen de G4 Play preorder voor $ 99 te beginnen 6 september, met de opdracht ingesteld op 15 september arriveren.

In ruil voor de $ 50 korting, zal Amazon tonen advertenties op slot scherm van de telefoon en komen voorgeladen met Amazon’s suite van Android-apps. Een video op de website van de vennootschap waarin de programma tonen een voorbeeld Kindle boekhandel advertentie op slot scherm van een telefoon die weg kunnen worden gehaald of geopend.

De G4 Play is de derde telefoon Amazon heeft aangekondigd om zijn Prime Exclusive line-up, de toetreding tot de $ 49 Blue R1 HD en $ 149 Moto G4 – die beide $ 50 korting op de reguliere prijs.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop; Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten “betrokken; iPhone 7 Plus : 10 redenen om de Samsung Galaxy Note 7 halen in plaats; iPhone 7:? een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Wat is de beste smartphone voor het krijgen van een signaal? Clue: Het is niet Apple’s iPhone

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

meer iphone nieuws