Nokia om ‘More Lumia’ onthullen op de eerste dag van Microsoft’s Build-show

Nokia lijkt te zijn van plan om een ​​aantal nieuwe Lumia hardware en / of software op de eerste dag van Microsoft’s Build 2014 show in San Francisco te onthullen.

Het bedrijf houdt een persbericht, op 2 april in het centrum van San Francisco, op basis van een uitnodiging stuurde aan pers en analisten op 25 maart de aankondiging zegt: “Doe mee voor More,” en maakt gebruik van de hashtag #MoreLumia. Er is ook Windows Phone en Lumia branding op de aankondiging.

Informatie is circuleert al een tijdje over mogelijke toekomstige Lumia telefoons naar verwachting debuut met Windows Phone 8.1. Die telefoons zijn onder andere apparaten codenaam “Moneypenny”, “Goldfinger” en “Martini.” Echter, de uitnodiging voor het evenement van volgende week maakt gebruik van dezelfde smiley logo dat Nokia gebruikt voor Nokia Mix Radio, de streaming muziekdienst app.

Microsoft zal naar verwachting officieel meer informatie te onthullen over Windows Phone 8.1, codenaam “Blue,” aan de Build-show volgende week;. Microsoft execs deelden een aantal van de geplande functies voor Windows Phone 8.1, tijdens het Mobile World Congress zien in eind februari. Veel van de functies komen met de nieuwe Windows Phone 8,1 besturingssysteem bekend als gevolg van, lekken van de software development kit, Microsoft verschaft enkele selecte ontwikkelaars in februari.

Windows Phone 8.1 zal een persoonlijke digitale-assitant rivaal van Google Now en Siri beschikken; codenaam “Cortana .; Ook wordt verwacht op te nemen; ingebouwde VPN-ondersteuning, functionaliteit bijgewerkt camera, IE11, en nog veel meer.

Volgens de Windows Phone Central, Nokia ook werkt aan een firmware update voor de apparaten die zal meeliften op Windows Phone 8.1, dat is vermoedelijk ook de codenaam “Blue”. (Nokia is met behulp van kleuren als codenamen voor de firmware-updates, als te laat . Vorige Nokia firmware-updates hebben opgenomen “Amber” en “Black”.)

Microsoft zal naar verwachting, dicht bij de overname van de handset zakelijke Nokia’s tegen het einde van april, in plaats van eind maart, als het bedrijf oorspronkelijk gehoopt en verwacht.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren