Phablets, 2-in-1 apparaten meeste groeien vijf jaar

Phablets – smartphones en tablet-hybrides, zoals de Galaxy Note – wordt verwacht dat zij de meest samengestelde jaarlijkse groei laten zien in de komende vijf jaar, gevolgd door 2-in-1 laptop / tablet hybriden, volgens IDC.

Door middel van 2018, phablets, welke schermen tussen de 5,5 en 7 inch hebben, worden verondersteld een 60 procent samengestelde jaarlijkse groei, gevolgd door tablet / PC hybriden met een 6,8 procent tarief hebben.

In termen van marktaandeel, zal phablets 24,4 procent van de aangesloten apparaten, gevolgd door smartphones op 51,2 procent, tablet / PC hybriden hebben op 12,5 procent.

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer? We onderzoeken de productiviteit voordelen, kansen en mythen.

Over het geheel genomen IDC voorspelt phablet eenheden zullen 175 miljoen stuks in 2014 ten opzichte van 170 miljoen laptops raken. In 2015 zal phablet volumes zijn 318 miljoen, ten opzichte van 233 miljoen tabletten.

IDC zei dat Apple’s toetreding tot de phablet markt met haar upsized iPhone groei. Phablets zullen naar verwachting kosten tussen de $ 397 in 2014.

Meer

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Samsung heeft tot doel vooruit te lopen op Apple, aanspraak innovatie mantel; Samsung onthult Galaxy Note 4, noot Edge, Gear S wearable

Samsung Galaxy Note 4: De functies, lanceerdatum, prijs en specificaties we verwachten van next-stylus seerde ‘phablet Samsung’s, Wacky, welgevormde Samsung Galaxy Note Edge sport gebogen, fallaway 5.6-inch scherm (hands-on); Samsung Gear S : Massive gebogen scherm, 3G en Wi-Fi, ook (hands-on); Samsung Gear VR is reëel: Samsung plus Oculus blijkt een berichtje 4 in virtual reality (hands-on)

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië